VI TILBYDER

SMEDEARBEJDE

Inden for smedearbejde, udfører vi mange forskellige typer af opgaver inden for bl.a. svejsning i både aluminium og rustfrit stål, samt klip, buk og valsning af plader. Uanset om der tale om at udarbejde prototyper, en ny stålkonstruktion, svejsning og montage m.m, så er vi den helt rette samarbejdspartner for dig. For at se vores tidligere projekter, klik her.

MASKINFLYTNING

BSI tilbyder hjælp, når du skal flytte dine maskiner og anlæg, både inden og udenfor Danmarks grænser, uanset størrelsesorden.  Vi arbejder også når andre har fri, sådan at du sparer mest muligt på din produktion.

VENTILATION

Trænger du til luftforandring? Hos BSI Aps ved vi, at et godt indeklima alfa og omega, uanset om det er på arbejdspladsen, eller i hjemmet. Derfor tilbyder vi både opsætning og installation af ventilation til dig, som gerne vil have et godt indeklima.
Klik her for at kontakte os og lad os hjælpe dig med ventilationen.

INDUSTRIMONTAGE

Hvis du skal have sat instrumentering på dine industrielle anlæg, eller have monteret ny rørkonstruktion,

så står vi hos Bjerringbro Smede- og Industrimontage Aps klar til at hjælpe dig, sådan at du får monteret og opsat dit udstyr på en måde som tilgodeser dit behov i hverdagen.

INDUSTRISERVICE

Er det tid til at renovere dine industrielle anlæg? Så ring til BSI Aps og få en god pris på dine reparationer. Vi varetager både enkeltopgaver og hele anlæg, så uanset om det er en mindre reparation, eller en omfattende renovering, er vi parate til at varetage opgaven.