VI TILBYDER

 

SMEDEARBEJDE

 

Inden for smedearbejde, udfører vi mange forskellige typer af opgaver inden for bl.a. svejsning i både aluminium og rustfrit stål, samt klip, buk og valsning af plader. Uanset om der tale om at udarbejde prototyper, en ny stålkonstruktion, svejsning og montage m.m, så er vi den helt rette samarbejdspartner for dig. Vi laver også moderne og tidløse cortenstål´s løsninger, se galleri

MASKINFLYTNING

 

BSI tilbyder hjælp, når du skal flytte dine maskiner og anlæg, både inden og udenfor Danmarks grænser, uanset størrelsesorden.  Vi arbejder også når andre har fri, sådan at du sparer mest muligt på din produktion.

 

 

VENTILATION

 

Trænger du til luftforandring? Hos BSI Aps ved vi, at et godt indeklima alfa og omega, uanset om det er på arbejdspladsen, eller i hjemmet. Derfor tilbyder vi både opsætning og installation af ventilation til dig, som gerne vil have et godt indeklima.

INDUSTRIMONTAGE

 

Hvis du skal have sat instrumentering på dine industrielle anlæg, eller have monteret ny rørkonstruktion,

så står vi hos BSI Aps klar til at hjælpe dig, sådan at du får monteret og opsat dit udstyr på en måde som tilgodeser dit behov i hverdagen.

 

Industriservice

 

Er det tid til at renoverer dine industrielle anlæg. Vi varetager både enkeltopgaver og hele anlæg, så uanset om det er en mindre reparation, eller en omfattende renovering, er vi parate til at varetage opgaven.

CORTENSTÅL

 

Vi laver moderne og tidsløse løsninger med corten, til have og park specialdesignet til kunden.

 

Eksembelvis:

 Højbede

 Plantekasser

 Mobile plantekasser

 Bedafgrænsning

 Græsafgrænsning

 Corten-hegn

 Corten-vægge

 Spejlbassiner

 Brændereoler

 Cirkelbede

 Bede med sneglekant

 Uderumsmøbler

 Uderumsopbevaring

 

Alt i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser

Se galleri

 

Bygningstål.

 

Vi laver indvendige og udvendige trapper på mål efter kundernes ønsker og behov. gelænder udføres i mange forskellige variationer som: malet, lakeret, galvaniseret, i rustfri og med fyldninger og bøjninger. Altaner fremstiller vi os på mål og efter kundernes ønsker, samt vi laver diverse bjælker til nybyg og renovering.